• Aanbieding!
  • -€ 0,35
4 sneetjes speculaasstol

4 sneetjes speculaasstol

52055
€ 3,40 € 3,75 -€ 0,35
Inclusief belasting
Time left

Geheim van de bakker

Een stol bakken is een vak apart. Het deeg van een stol moet namelijk meerdere malen de tijd kunnen krijgen om te kunnen rijzen. Volgens Pa Spapens was de stol op zijn lekkerst als die enkele weken oud was. Dan was de spijs er goed in getrokken. Het geheim van een lekkere stol schuilt immers in de juiste ingredienten en in de behandeling ervan. 

 

 
 
Aantal

 

Geheim van de bakker

Een stol bakken is een vak apart. Het deeg van een stol moet namelijk meerdere malen de tijd kunnen krijgen om te kunnen rijzen. Volgens Pa Spapens was de stol op zijn lekkerst als die enkele weken oud was. Dan was de spijs er goed in getrokken. Het geheim van een lekkere stol schuilt immers in de juiste ingredienten en in de behandeling ervan. 

 
No reviews
Product added to wishlist
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden].

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten