4 sneetjes speculaasstol
Geheim van de bakker
Een stol bakken is een vak apart. Het deeg van een stol moet namelijk meerdere malen de tijd kunnen krijgen om te kunnen rijzen. Volgens Pa Spapens was de stol op zijn lekkerst als die enkele weken oud was. Dan was de spijs er goed in getrokken. Het geheim van een lekkere stol schuilt immers in de juiste ingredienten en in de behandeling ervan.
WEEKEND RECLAME - 17 & 18 OKTOBER 2025
PAKJE MET 4 SNEETJES SPECULAASSTOL VAN 3.75 VOOR 3.25
LET OP: Deze winkelaanbieding is alleen geldig bij afhalen op vrijdag 17 en zaterdag 18 Oktober 2025
De actieprijs is actief van donderdag 16 t/m zaterdag 18 Oktober 15:00
Geheim van de bakker
Een stol bakken is een vak apart. Het deeg van een stol moet namelijk meerdere malen de tijd kunnen krijgen om te kunnen rijzen. Volgens Pa Spapens was de stol op zijn lekkerst als die enkele weken oud was. Dan was de spijs er goed in getrokken. Het geheim van een lekkere stol schuilt immers in de juiste ingredienten en in de behandeling ervan.
WEEKEND RECLAME - 17 & 18 OKTOBER 2025
PAKJE MET 4 SNEETJES SPECULAASSTOL VAN 3.75 VOOR 3.25
LET OP: Deze winkelaanbieding is alleen geldig bij afhalen op vrijdag 17 en zaterdag 18 Oktober 2025
De actieprijs is actief van donderdag 16 t/m zaterdag 18 Oktober 15:00