4 sneetjes kirschstol
4 sneetjes kirschstol

4 sneetjes kirschstol

520511
€ 5,25
Inclusief belasting
4 Sneetjes Kirschstol met Amandelspijs
Heerlijke sneetjes kirschstol met amandelspijs, overgoten met chocolade, afgewerkt met witte chocoladeschaafsel
 
Aantal

 

Geheim van de bakker

Een kerststol bakken is een vak apart. Het deeg van een stol moet namelijk meerdere malen de tijd kunnen krijgen om te kunnen rijzen. Volgens Pa Spapens was de stol op zijn lekkerst als die enkele weken oud was. Dan was de spijs er goed in getrokken. Het geheim van een lekkere kerststol schuilt immers in de juiste ingredienten en in de behandeling ervan. Ad gebruikt nog altijd het recept van zijn Opa.

 
No reviews
Product added to wishlist

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden].

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten