GLUTENVRIJE PRODUCTEN - TRAINDEVIE

    Bakkerij Spapens is een partnerschap aangegaan met Traindevie.nl

Wie is traindevie?

Omdat het mogelijk moet zijn om onbezorgd en "op de bonnefooi" een hapje te gaan eten en ook thuis te kunnen genieten van lekkere, ambachtelijke producten, is er door een groep ervaringsdeskundigen Traindevie opgericht. Traindevie - letterlijk vertaald: levensstijl - een online winkel met een duidelijk overzicht van producten die in een glutenvrije bakkerij zijn geproduceerd.

Op www.traindevie.nl zie je in één oogopslag wat er allemaal te koop is. Allemaal glutenvrij, vaak ook lactose- en melkvrij, ambachtelijk bereid en écht lekker.

Plaats uw bestelling online via www.traindevie.nl en haal het op bij onze winkel in Goirle of in Gilze. Lekker makkelijk toch? 

Wil je op de hoogte blijven van het assortiment, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief die je kunt vinden via de website www.traindevie.nl of volg het op Facebook!

Product added to wishlist
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden].

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten