Paasbrunch compleet verzorgd i.s.m. Slagerij van Hest uit Goirle

Bakkerij Ad Spapens en Slagerij van Hest uit Goirle gaan ook deze Paasdagen een complete brunch voor u verzorgen. Naast de standaard brunch die u al enkele jaren van ons gewend bent, hebben wij er dit jaar voor gekozen om tegen een meerprijs nog 5 pasteitjes met ragout naar keuze aan toe te voegen.

De brunches kunt u bestellen bij zowel de slager als de bakker. Wij zullen zorgen dat u de complete bestelling af kunt halen bij de winkel waar u de bestelling heeft geplaatst. In verband met de nodige voorbereidingen vragen wij u de bestelling te plaatsen voor donderdag 9 april. Afhalen op vrijdag 9 en zaterdag 10 april.

In verband met het Corona virus is het ook mogelijk uw bestelling door ons te laten bezorgen. Bestellen is dan alleen mogelijk via deze site, betaling gaat via IDeal.

Bakkerij Spapens en Slagerij van Hest wensen u smakelijke Paasdagen toe.

Product added to wishlist
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden].

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten