RECEPT WEEK 33

SPAANS BORRELBROOD

SPAANS BORRELBROOD
INGREDIËNTEN
2 teentjes knoflook
5 gram tijm
10 gram bladpeterselie
150 gram kaas (naar keuze)
1 volkorenbrood
150 gram chorizo in plakjes
1 potje olijventapenade (ca. 150 gram)

BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de kaas in plakjes (met de kaasschaaf worden de plakjes te dun). Snijd het volkorenbrood vanaf de bovenkant in blokpatroon van 2 cm in. Snijd het brood niet helemaal door, maar tot op ongeveer 1,5 cm van de onderkant zodat het brood heel blijft. Duw de insnedes van het brood iets uit elkaar en besmeer met olijventapenade. Vul met plakjes chorizo, kaasblokjes knoflook en kruiden. Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak 20 minuten in de oven. Haal het brood uit het folie en zet het nog 5 minuten terug in de oven. 

TIP
Varieer met ingrediënten. Probeer eens een combinatie van plakjes gruyère, rauwe ham en dunne plakjes tomaat @Bron: brood.net

Product added to wishlist
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden].

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten