RECEPT WEEK 53

LUXE CANAPÉS

LUXE CANAPÉS 

INGREDIËNTEN

- 30 gram verse tuinkruiden zoals kervel, dragon en peterselie
- 200 gram cottage cheese
- 4 sneetjes witbrood
- 4 sneetjes bruinbrood
- 100 gram groene aspergetips
- 2 eieren, hardgekookt
- 100 gram roombrie
- 50 gram radijsjes
extra: stekers van ongeveer 5 centimeter

BEREIDING

Feestdagen: 32 stuks

Bereidingstijd: 30 minuten

Hak de helft van de tuinkruiden fijn en meng ze door de cottage cheese.
Breng op smaak met peper en zout uit de molen en eventueel een beetje zout.
Kook de aspergetips in 2 minuten beetgaar in ruim kokende water.
Giet af en spoel koud onder de kraan.
Steek uit elk sneetje brood 4 rondjes met behulp van een steker.
Besmeer de canapés met wat roomkaas.
Beleg ze vervolgens afwisselend met plakjes ei, radijs en tuinkruiden of met een stukje brie, groene aspergetips en tuinkruiden.

Tip: geen steker van 5 centimeter?
Gebruik de bovenkant van een stevig port- of sherryglas.

Resttip: de broodresten kun je invriezen om later te gebruiken voor een van de recepten met oud brood.

 Geniet van je Luxe Canapés


@bron: brood.net

Product added to wishlist
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden].

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten