LUXE CANAPÉS
INGREDIËNTEN
- 30 gram verse tuinkruiden zoals kervel, dragon en peterselie
- 200 gram cottage cheese
- 4 sneetjes witbrood
- 4 sneetjes bruinbrood
- 100 gram groene aspergetips
- 2 eieren, hardgekookt
- 100 gram roombrie
- 50 gram radijsjes
extra: stekers van ongeveer 5 centimeter
BEREIDING
Feestdagen: 32 stuks
Bereidingstijd: 30 minuten
Hak de helft van de tuinkruiden fijn en meng ze door de cottage cheese.
Breng op smaak met peper en zout uit de molen en eventueel een beetje zout.
Kook de aspergetips in 2 minuten beetgaar in ruim kokende water.
Giet af en spoel koud onder de kraan.
Steek uit elk sneetje brood 4 rondjes met behulp van een steker.
Besmeer de canapés met wat roomkaas.
Beleg ze vervolgens afwisselend met plakjes ei, radijs en tuinkruiden of met een stukje brie, groene aspergetips en tuinkruiden.
Tip: geen steker van 5 centimeter?
Gebruik de bovenkant van een stevig port- of sherryglas.
Resttip: de broodresten kun je invriezen om later te gebruiken voor een van de recepten met oud brood.
Geniet van je Luxe Canapés
@bron: brood.net