BROODTIP! VIKORN VITAMINEBROOD

VIKORN, NU ÓÓK MET VITAMINE D

Dit jaar zijn we ons allemaal meer dan ooit bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol. Vikorn was al heel lekker en verrijkt met goede vitamines, maar deze herfst  en winter heeft Vikorn nog iets extra's bovenop alle andere plussen. Ingebouwde vitamine D. Daarom kunnen we nu met recht aan onze klanten vertellen dat Vikorn goed is voor de instandhouding van uw weerstand.

Vikorn hoort in deze tijd zeker thuis op tafel en in de broodtrommel. Dit premiumbrood zorgt namelijk per 100 gram voor maar liefst 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Vitamine D. Deze vitamine is belangrijk voor je weerstand. Wanneer je voldoende buiten komt zonder bedekkende kleding, dan maakt je lichaam deze vitamine aan. Vooral in de donkere maanden van het jaar, wanneer we meer binnen zitten en warmer gekleed gaan, zou er een tekort kunnen ontstaan. We hoeven u niet te vertellen dat gezondheid op de eerste plek komt. Met Vikorn sluit je daar deze winter perfect op aan met deze claim.

VITAMINE D EN VEGAN

Vikorn past ook uitstekend bij een veganistisch eetpatroon. Daarom dragen ze het veganlogo. Ontdek Vikorn als familiebrood voor alle leeftijden. Vikorn is met al zijn sterke eigenschappen onveranderd lekker. Voor iedereen!

ANDERE PLUSSEN

Vikorn heet niet voor niets een multivitaminebrood: behalve vitamine D zijn standaard eveneens vitamines B1, B2, B12 en ijzer toegevoegd. Iedere hap Vikorn is dus één bonk onmisbare vitaminen en bouwstoffen. Verder zorgt de combinatie van zonnebloempitten, roggebloem, lijnzaad, sesamzaad en havervlokken voor een extra rijke smaak. Goed om te weten: de toevoeging van vitamine D is tijdelijk tot de lente weer aanbreekt.

Product added to wishlist
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden].

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten