BROOD OP DE BARBECUE

Wist u dat brood niet alleen lekker smaakt bij de barbecue, maar er ook óp kan?

Veel broodsoorten kun je even kort op de barbecue roosteren, zodat ze lekker knapperig en warm worden. Let er echter wel op dat het kruim, het binnenste van het brood, kan verbranden. Ook kan brood te droog worden. Gebruik daarom een mengsel van olie en eventueel wat knoflook en/of kruiden als je brood op de barbecue wilt roosteren. 

Let het brood met de bestreken kant op het wat hoger geplaatste rooster van de barbecue. In pakweg twintig seconden is het brood warm, krokant en licht geschroeid.

Eet smakelijk!

@bron: Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Product added to wishlist
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden].

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten